Enige tijd geleden heb ik mijn huis verbouwd waarin een industrieel design het centrale thema is. Ik had diverse meubelen gekocht maar een mooie lamp ontbrak nog. Toen ik loftlamp.nl tegenkwam was ik echt verkocht. Het assortiment is prachtig en ik zocht nog een mooie lamp voor mijn hoge plafond. Om een echte eyecatcher in de woonkamer te plaatsen heb ik gekozen voor de hanglamp Toscane Koper. Dit is echt een schot in de roos. De lamp is prachtig vormgegeven waarin de kleine details echt naar de voorgrond treden. De kleur komt in de woonkamer goed tot zijn recht en de lamp zelf geeft een warm en gezellig licht. Ideaal dus voor tijdens het eten of wanneer ik even een boekje wil lezen. Doordat het licht van de lamp geen strooilicht veroorzaakt heb ik voldoende licht op de plekken waar ik licht wil hebben. Ik heb dus voldoende zicht om een boek te lezen of om mijn werkzaamheden thuis uit te voeren, zonder dat het licht te fel of te zwak is. Perfect dus voor een woonkamer, slaapkamer of een echte loft. Het is mogelijk om de lamp te dimmen met een externe dimmer. Ik heb hier zelf niet voor gekozen, maar wanneer je dit wel graag wilt dan is dit dus wel een mogelijkheid.

De kwaliteit van de lamp is zeer goed. Hoewel ik de hanglamp Toscane Koper nog niet zo heel lang in de woning heb hangen ben ik erg blij met de kwaliteit van de lamp. Het materiaal is stevig, de kleurechtheid is perfect en het materiaal voelt erg duurzaam aan. Doordat de lamp ook als maatwerk te bestellen is had ik eerst mijn twijfels over de afmetingen van de lamp. Deze bleken echter niet terecht want de afmetingen zijn precies zoals ze op de website zijn vermeld. De lamp is eenvoudig op te hangen met de bijgeleverde instructies. Ik ben niet zo heel handig en het is mij toch gelukt om deze lamp op te hangen. Dat zegt echt wel iets over de duidelijkheid en haalbaarheid van de instructies. Wanneer de lamp zelf kapot gaat (dus niet de armatuur) is deze eenvoudig te vervangen. De lamp is niet te zwaar en kan eigenlijk aan ieder plafond bevestigd worden. Ik heb een vrij hoog plafond maar de lamp komt daar zeker tot zijn recht. Ik ben erg tevreden over de lamp en ik hoop dan ook dat deze een lange tijd mee zal gaan. Ik heb daar echter geen twijfels over aangezien de lamp gemaakt is van stevige en duurzame materialen.

De service van loftlamp.nl

Tijdens het bestelproces van de hanglamp Toscane Koper had ik een aantal gedetailleerde vragen die ik niet van de foto’s of productbeschrijvingen kon afleiden. Ik heb daarom contact gezocht met de klantenservice van loftlamp.nl en ik ben uitstekend geholpen. Ik had wat vragen over de afmetingen en het ophangen van de lamp maar de medewerker van de klantenservice kon mijn zorgen direct wegnemen. Ook ben ik perfect geholpen met het plaatsen van de bestelling waar ik de klantenservice dan ook erg dankbaar voor ben. Met de juiste hulp heb ik toch maar mooi een echte eyecatcher in de woning hangen.

Ik ben dus erg blij met de gekozen hanglamp Toscane Koper en raad ook iedereen aan om zelf een prachtige lamp te kopen via loftlamp.nl. De service is uitstekend en ook het assortiment is zeer uitgebreid. De lamp hangt nu als een echte eyecatcher in de woonkamer en mocht ik ooit een nieuwe lamp nodig hebben dan weet ik zeker dat ik weer een lamp via loftlamp.nl ga bestellen.